Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

14-06-2019Waar doen we het voor?

"...Wij zijn als een stelletje onwetende wereldverbeteraars ooit in dit avontuur gestort zonder enige kennis van bedrijfsvoering, organisatiekunde, financiering. Wist ik veel... en dan tref je jezelf na enige jaren aan in een, sja in een wat... organisatie?..." 

"Meer een droom die werkelijkheid begint te worden en komen er 10.000 dingen op je pad die allemaal moeten, heb je nog steeds geen idee en doe je eigenlijk maar wat. Wij zijn enorm blij en dankbaar voor de kans die jullie bieden met de ImpactAcademie. Zowel om alle kennis tot ons te nemen, nieuwe initiatieven te ontmoeten en netwerk te vergroten. Door jullie hebben we onze scope enorm verbreed en zijn we die aan het verbreden. Alle informatie en kennis van de ImpactAcademie krijgen een plek in mijn denken en daardoor in mijn acteren. Ze zijn ook een inspiratiebron voor activiteiten die we met groepen kunnen doen in het land...."

Toen ik deze mail van erna smeekens kreeg, werd weer heel voelbaar waar we het voor doen :-). Wij van SodaProducties - bureau voor maatschappelijke innovatie zijn blij dat we een traject konden ontwikkelen waarmee we het mooie werk en de maatschappelijke droom van de @Scharrelondernemers verder kunnen helpen! Dank aan Erna en andere ImpactAcademie-deelnemers voor jullie inspirerende bijdrage en input!

Wil je er ook voor zorgen dat we de ImpactAcademie aan meer sociale initiatieven kunnen aanbieden? Word dan ImpactPartner. Hier lees je hoe dat werkt. In deze flyer leggen we kort uit wat de ImpactAcademie is.

< terug naar het overzicht