Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

17-12-2013 Trotse bezitter keurmerk 'Goed geregeld!

Tijdens een voorlichtingsavond van VoorleesExpress Utrecht ontving Liza de Laat namens SodaProducties de landelijke kwaliteitsonderscheiding ‘Goed geregeld!’. We zijn erg blij met dit keurmerk, dat door de NOV (Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) is toegekend. 

Aantrekkelijk vrijwilligersbeleid

Met de onderscheiding is aangetoond dat we voldoen aan de door de NOV gestelde kwaliteitscriteria voor een aantrekkelijk vrijwilligersbeleid. Zo is er getoetst welke mogelijkheden vrijwilligers krijgen om zich te ontwikkelen en in hoeverre de organisatie aansluit op de wensen en behoeften van vrijwilligers. Voor het behalen van deze onderscheiding sprak zowel de Vrijwilligerscentrale Utrecht als het NOV met vrijwilligers van SodaProducties. Mieke Bijl, die het proces namens de Vrijwilligerscentrale begeleidde is onder de indruk van het enthousiasme van de vrijwilligers, professionals, hun betrokkenheid en goede zorg voor de vrijwilligers.

Meer dan Handen Vrijwilligersprijs

In 2012 won SodaProducties de Meer dan Handen Vrijwilligersprijs. Onderdeel van die prijs was het traject wat nu heeft geleid tot de kwaliteitsonderscheiding.

< terug naar het overzicht