Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

25-05-2018Transparantie en zorgvuldigheid

De nieuwe wetgeving rondom het beschermen van persoonlijke gegevens is ingegaan. Bij SodaProducties voldeden we al aan de regels. We lichten graag toe hoe wij dat invullen. 

Wat doen wij precies en wat verzamelen we?
Om ons werk goed te kunnen doen, is relatiemanagement heel belangrijk. We verzamelen contactgegevens en gespreksverslagen, om in te kunnen spelen op verwachtingen en behoeftes. We gebruiken de gegevens voor de organisatie van onze activiteiten en voor communicatie over zaken als contributie en administratie. Daarnaast gebruiken we persoonsgegevens voor promotie en marketing, bijvoorbeeld voor nieuwsbrieven. We vragen alleen die gegevens die we nodig hebben om contact met je op te nemen of om ons netwerk goed in kaart te brengen. We gebruiken hiervoor verschillende cloud-based programma's zoals Dropbox, Podio, Mailchimp, Silverstripe, Snelstart, Office365 en Xelion. 

We zetten ons ervoor in om zo zorgvuldig mogelijk met deze gegevens om te gaan. Zo geven we informatie over jou of jouw organisatie niet zonder jouw toestemming aan derden en zullen ook niet zonder jouw akkoord een citaat of prominente foto van je gebruiken. Je kunt altijd via contact@sodaproducties.nl aangeven dat je niet meer op de hoogte gehouden wilt worden, of ons vragen de gegevens inzichtelijk te maken die we van je hebben. Die kunnen we desgewenst natuurlijk ook verwijderen. Relevante informatie bewaren we niet langer dan wettelijk toegestaan.  

< terug naar het overzicht