Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

21-12-2016SodaProducties in het kort

SodaProducties is een landelijke netwerkorganisatie die mensen in beweging brengt voor maatschappelijke impact. De stichting activeert mensen om hun passie, kennis en ervaring in te zetten voor de maatschappij. Er is sprake van een win-win situatie doordat iedere belanghebbende iets investeert en er zelf ook iets uithaalt.

sociale onderneming

SodaProducties is een sociale onderneming zonder winstoogmerk, opgericht door de zussen Anne en Marieke Heinsbroek. Ruim 10 jaar werken we met duizenden vrijwilligers en talloze (non-profiet)organisatie en netwerken. We bieden betrouwbare, innovatieve dienstverlening aan maatschappelijke initiatieven. Samen zorgen we voor ontwikkeling en uitrol van sociale projecten zoals de VoorleesExpress. Daarnaast bieden we ondersteuning op maat aan onze opdrachtgevers om zich nuttig in te zetten voor de maatschappij. We gebruiken onze ervaring in het succesvol managen van vrijwilligers, activeren van diverse typen mensen voor een maatschappelijk doel en gelijkwaardig verbinden van alle belanghebbenden. Voorbeelden van organisaties waarmee we samenwerk(t)en: A-ware, BDO, Berenschot, CMS Derks Star Busmann, diverse gemeentes, Delta Lloyd, Evident, Het begint met Taal, Hogeschool Utrecht, ING, Kessels en Smit, Mazars, NJR, Present, Rabobank, Rijkswaterstaat, Taal doet Meer, the Colour Kitchen, UAF.  Nieuwsgierig naar voorbeelden? 

voor maatschappelijke impact

SodaProducties heeft ervaring met het inspelen op en faciliteren van mensen die zich maatschappelijk willen inzetten. Doordat we werken vanuit nieuwsgierigheid worden aanwezige netwerken, talenten en middelen optimaal benut. We gebruiken onze ervaring in het succesvol managen van vrijwilligers en activeren van diverse typen mensen voor een maatschappelijk doel. We zorgen voor een passend verdienmodel en verbinden alle belanghebbenden op een gelijkwaardige manier. Dat levert maximaal maatschappelijke impact op. 

omdat we daar allemaal baat bij hebben 

Waarom we doen wat we doen? Omdat wij het iedereen gunnen om zich een waardevol onderdeel van de samenleving te voelen, zich te ontwikkelen, grip te hebben op zijn/haar leven en zelfbewust keuzes te kunnen maken. En omdat we geloven dat de samenleving als geheel daar enorm bij gebaat zou zijn. < terug naar het overzicht