Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

20-03-2018Samenwerking Middin en....

Deze zomer was de eerste kennismaking. Er volgden meerdere ontmoetingen om te ontdekken wat ze elkaar konden bieden. SodaProducties begeleidde het traject van verwachtingen uitspreken, concrete afspraken maken en het proces monitoren. Het werd een succes. In een verklaring werd getekend voor een structurele partnership en natuurlijk was er ook een feestelijke taart. 

Klinkt haast als een roman, maar het is realiteit voor Middin: een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking optimaal laat deelnemen aan de maatschappij. Bestuurder Sam Schoch: "De langdurige relatie die we opbouwen door elkaar met bepaalde frequentie te zien is mooi. We kunnen samen optrekken, elkaar leren kennen, van elkaar leren."

Met wie zij zijn gaan samenwerken? Met de Haagse vestiging van onze samenwerkingspartner Mazars. Wij zijn er trots op dat de organisaties nu al ruim een half jaar samenwerken en er allebei de vruchten van plukken!

< terug naar het overzicht