Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

03-11-2019Practice what you preach- waar lopen we tegenaan?

SodaProducties heeft sinds 2005 duizenden mensen en organisaties begeleid naar een waardevolle plek in de samenleving. We werken daarin samen met talloze partners met een maatschappelijke missie.  Zo maakte onze samenwerkingpartner Funding Plus een rapport over de ondersteuningsbehoefte van sociale initiatieven. Ze beschrijven de noodzaak van ‘capacitybuilding’ en het investeren in de lange termijn. Volgens hen kan de ImpactAcademie hier een concrete invulling van zijn en een enorme meerwaarde voor de deelnemers bieden.
 

Maar wat wij 'preachen' met ons werk, is wat SodaProducties zelf ook doormaakt. Voor het aanbieden van nieuwe trajecten van de ImpactAcademie, zijn financiers nodig. Het is niet gelukt deze tijdig te committeren. Partijen zien het belang, maar dit ondersteuningsaanbod past (nog) niet binnen hun beleid of aanpak. SodaProducties heeft veel geïnvesteerd in de ImpactAcademie, maar onze reserves zijn nu op.

Meer lezen over Funding Plus en hun visie op de ImpactAcademie?

< terug naar het overzicht