Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

21-03-2019Deelnemen aan ImpactAcademie

Vanaf het najaar van 2019 worden nieuwe trajecten van de ImpactAcademie aangeboden. Fondsen, gemeenten of netwerkorganisaties kunnen dit praktijkgerichte deskundigheidstraject voor hun netwerk inzetten. Sociale initiatieven gaan aan de slag met het verankeren van hun initiatief. De focus ligt op samenwerken met externe partijen, want samen bereiken we meer maatschappelijke impact.

Traject

Het traject van de ImpactAcademie duurt een jaar. Gedurende die periode gaat een selecte vaste groep een dagdeel per week aan de slag met verandervraagstukken die gericht zijn op toekomstbestendigheid. Verspreid over 7 programmadagen gaat de groep gezamenlijk aan de slag en daarnaast is er een begeleidingstraject met contactmomenten op afstand.  Tussen de programmadagen gaan deelnemers zelf aan de slag om de opgedane kennis, tools en handvaten direct te vertalen naar de praktijk.

Ervaring: 8

Het eerste traject van de ImpactAcademie is in september 2018 gestart met een groep van 13 deelnemende sociale organisaties van verschillende omvang en organisatiefases. In het eerste kwartaal van 2019 zijn uitgebreide interviews gehouden deelnemende organisaties. Bijna alle organisaties waarderen het traject met een 8.

Past dit bij jullie? Vanaf het najaar van 2019 worden nieuwe trajecten aangeboden Als sociaal initiatief betaal je een bescheiden eigen bijdrage, het traject wordt verder gefinancierd door gemeentes, fondsen of netwerkorganisaties. 

Deelnemen vanaf najaar 2019

Past dit bij jouw organisatie en willen jullie deelnemen? Laat het ons weten en wij helpen je om een aanvraag in te dienen bij jouw fonds, gemeente of overkoepelende organisatie!
Nieuwsgierig naar het programma of ervaringen van deelnemers?

< terug naar het overzicht