Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

09-12-2016Meer maatschappelijk betrokken

De MVOmakelaar is een traject dat maatschappelijke betrokkenheid vergroot. Als ervaringsdeskundige en belangenbehartiger van maatschappelijke initiatieven, ondersteunen we bij het concreet invullen van de sociale kant van het MVO-beleid. We hebben aandacht voor ontwikkeling van medewerkers, borging binnen de hele organisatie en bovenal: hoe dit écht nuttig is voor de maatschappij.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Elk traject is maatwerk, maar begint bij het polsen van behoeftes. Met bestuur en medewerkers brengen we in kaart welke interne uitdagingen er zijn, wat de motivatie is om meer maatschappelijk betrokken te zijn en wat kansen en knelpunten er zijn. Dit doen we binnen alle lagen van het bedrijf (dus ook HR/MVO/Marketing). SodaProducties helpt een passende aanpak te kiezen waarmee maatschappelijke betrokkenheid wordt ingebed in de organisatie. We leggen verbindingen met passende maatschappelijke initiatieven (lokaal en landelijk) en stimuleren zoveel mogelijk maatschappelijke inzet. We denken kritisch mee hoe een samenwerking écht nuttig en structureel kan zijn. Er is continue aandacht voor ontwikkeling: wat levert dit op voor jou als persoon en hoe kan dit bijdragen aan de organisatie?

< terug naar het overzicht