Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

19-02-2015Grip op je geld & Rust in je hoofd

Hoe spaar ik geld voor mijn vakantie of bruiloft? Wat kost een kind? Wat betekent een scheiding voor mijn financiën? Kan ik verhuizen? Zet ik nu al studiegeld opzij voor mijn kinderen?

De AdministratieExpress is een leuk, kortdurend traject waarin je met professionals uit de financiële wereld weer grip krijgt op je geld en je leven. De AdministratieExpress gaat per 1 april 2015 van start in Amsterdam Zuid en Utrecht West (aanmelden kan tot 1 maart).

De AdministratieExpress is er voor iedereen die slimmer met zijn geld wil omgaan, en meer grip op zijn geld & rust in zijn hoofd wil. Dat betekent dat je snel je geldzaken onder controle krijgt en samen met je coach opgelucht naar de toekomst kan kijken. Wij koppelen je aan een coach uit het financiële bedrijfsleven en brengen je in contact met andere deelnemers. Samen breng je jouw toekomstplannen in kaart en zorg je dat je snel overzicht krijgt.

Aanmelden
Ben of ken je iemand die baat kan hebben bij dit leuke, kortdurende traject? Je kunt je direct aanmelden via deze site tot 1 maart:
http://administratieexpress.nl/aanmelden-amsterdam-zuid
http://www.administratieexpress.nl/utrecht-west

Ook als u in een andere wijk woont bent u van harte welkom. De AdministratieExpress is al in verschillende nieuwsberichten vermeld: http://administratieexpress.nl/blog

 

Meer informatie
Puurzuid en Me’kaar hebben zich verbonden aan dit initiatief. Wilt u meer informatie verwijzen we u graag door naar de website contactgegevens op de website www.administratieexpress.nl

 

 

 

< terug naar het overzicht