Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

19-12-2013Even voorstellen: Janneke Kersbergen

Sinds kort ben ik projectmedewerker bij SodaProducties. Binnen mijn functie ondersteun ik vanuit Platform VoorleesExpress projectleiders bij de PR en Communicatie van hun VoorleesExpress locaties. Ook voer ik algemene projecttaken uit en denk ik mee over de ontwikkeling van SodaProducties. 

Verhogen van de efficiëntie en effectiviteit 

Mijn focus ligt op het verhogen van de efficiëntie en effectiviteit en het vergroten van het bereik van de VoorleesExpress. Ik heb me de afgelopen jaren bezig gehouden met bedrijfsvoering, projectmanagement, PR & Communicatie en het begeleiden van diverse doelgroepen binnen culturele en maatschappelijke organisaties. Ook heb ik ruime ervaring in het aanvullend onderwijs en met het geven van trainingen, voorlichting, enz. Deze achtergrond komt hier ongetwijfeld goed van pas. Ik heb er zin in en hoop veel bij te kunnen dragen aan het team en de organisatie! 

Ook meedoen?

Wil je ook actief meedoen met SodaProducties? Of lezen wie er naast Janneke in het team zitten< terug naar het overzicht