Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

05-04-2019Ervaring sociale initiatieven

Wat zeggen initiatieven over hun deelname aan de ImpactAcademie?

 

Scharrelondernemers, Erna Smeekens

"Dit is een traject voor veel initiatieven die heel hard werken- maar nog duidelijker in hun vizier kunnen krijgen welke impact je hebt en creëert. Door bezig te zijn met het programma en te focussen op impact, kom ik uit de waan van alledag. Het geeft bewustwording: wat doe ik vandaag dat impact heeft? Kan ik wat anders doen dat meer impact heeft?"

Taal Doet Meer, Lineke Maat

"De ImpactAcademie is een traject waarin je met andere sociale initiatieven nadenkt over je positionering en impact die je hebt in je omgeving. Waarbij samenwerking met stakeholders en bedrijfsleven een belangrijke rol speelt."

Van tuin tot bord, Elly Janssen

"In een netwerk van sociaal ondernemingen samen extra kennis en kader krijgen aangereikt rond onderwerpen over het toekomstbestendig maken van jouw initiatief. In dit netwerk zitten is heel belangrijk: je werkt met anderen die vergelijkbare uitdagingen hebben. Dat is een grote meerwaarde."

Hoedje van Papier, Myrthe Rensen

 "Het materiaal is een mooie manier om tijdens onze teamdag de input en behandelde thema’s over te brengen, zodat de rest hier ook van leert."

Van weesfiets tot toerfiets, Liesbeth Kranenburg

"Mooi om de bevlogenheid van mensen te zien (deelnemers en SodaProducties)- dat brengt (praktische) kennis en knowhow."

Bloei & groei, Evelien Oosterom

"Soms moet je erop gewezen worden om groter te denken, even out-of- the -box. Het geeft een heel ander perspectief om ernaar te gaan kijken."

EmigratieGeneratie, Saskia Derks

"ImpactAcademie is een hele mooie kans om stil te staan, bewust keuzes te maken en je te voeden met kennis en ervaring van team SodaProducties en de rest van de groep."

Tijd voor Actie, Hanneke van de Put

"Soms is een onderwerp zo groot en vaag en dan is het een enorme drempel om aan te beginnen. Het is fijn dat we daar bij de ImpactAcademie een handje worden geholpen. Het geeft de tijd, ruimte en praktische tools om die slag te maken en dingen concreet te maken."

Voedseltuin Overvecht, Ans Klein Geltink

"Bruikbare instrumenten, absoluut heel goed toepasbaar. Het belmoment dat jullie aanbieden is een goeie tool, het materiaal is aansprekend en de vraagstelling heel helder: dat maakt het ook heel praktisch."

Eet mee, Annelies Kastein

"Ik vind het een mooi product, het is fijne kennis waar kleine sociale ondernemingen niet snel bij kunnen komen. Praktische tools, goed onderbouwd en met veel voorbeelden."

Hoedje van Papier, Sedat Bugdaci

"Het programma is gevarieerd genoeg: niet te snel, niet te langzaam. Inhoudelijk spannend en uitdagend. Het is goed geregeld allemaal met interessante mensen om ons heen."

 

 

 

< terug naar het overzicht