Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

17-11-2014Oplossing voor jouw organisatie

Heb jij vraagstukken waarvoor je MATS kunt inzetten? Meld ze dan bij ons. Een vrijwillige trainee en professional uit het bedrijfsleven gaan hiermee aan de slag. Zo geven zij tegelijkertijd een prikkel aan de maatschappij én hun eigen loopbaan. 

Wij creeren traineeships rondom 7 thema's. Naast werving & selectie, projectuitvoer en projectleiding noemen we een aantal actuele vacatures. Bij NJR. Wijkbedrijf, Greenwish of Kargadoor bijvoorbeeld.

  • Productmanagement: Kargadoor zoekt versterking om gezond de toekomst in te gaan. Hun opdracht gaat over marketing, sales, samenwerkingen en distributiekanalen.
  • Advisering: NJR heeft een traineeship voor een junior finance expert. Dit biedt hen creatieve oplossingen om financiering voor nieuwe projecten binnen te halen.
  • Communicatie: GreenWish zet MATS in om te helpen bij de positionering en meer bekendheid voor het IdealenKompas en de nieuwe website.
  • Coaching en Training: WIJKbedrijf heeft een vacature voor iemand die voor het onderdeel Computerwijk vrijwilligers gaat werven, trainen en coachen.
< terug naar het overzicht