Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

26-02-2015Een geslaagde openingsborrel!

Sodabubbels, tuinkabouters en spreeuwenballet. Maar ook nieuws over VoorleesExpress, AdministratieExpress, MATS en afscheid nemen van Geertje. Samen met alle aanwezigen beleefden wij een geslaagde openingsborrel!

 

Een bijzondere plek

Donderdag 19 februari vierden wij de opening van ons nieuwe kantoor. In verzamelpand De Alchemist vonden wij een bijzondere plek. Hier kunnen wij onze dromen en doelen waarmaken. 

Tijdens de borrel was er volop aandacht voor de tuinkamer. Is er naar het spreeuwenballet gekeken. Hebben alle aanwezigen onze kaboutercollectie uitgebreid. Konden mensen uit ons netwerk elkaar ontmoeten, of gezellig bijpraten. Onder het genot van een vegetarisch soepje en homemade gehaktballen. 

Trots op onze diensten

Maar we zijn ook trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Daarom kon iedereen kennismaken met onze diensten. VoorleesExpress, AdministratieExpress en MATS hadden eigen stands, bemand door onze stagiairs, trainees en medewerkers. Jaarlijks bereiken we 3500 gezinnen met de VoorleesExpress, 75 trainees met MATS en 40 deelnemers met de AdministratieExpress. En deze aantallen groeien. 

Veranderingen

Daarnaast stonden we stil bij VoorleesExpress Utrecht. Per 1 januari 2016 neemt Taal doet Meer, bekend van School's Cool, de uitvoer van VoorleesExpress Utrecht over. Vanuit hun ruime ervaring met vrijwilligers en het vormgeven van informeel leren, zien wij deze overname vol vertrouwen tegemoet. De uitvoer van VoorleesExpress Utrecht is nu ondergebracht bij SodaProducties. Als landelijk initiatiefnemer blijven we ons focussen op landelijke ontwikkelingen en innovatie van de VoorleesExpress. 

Tot slot hebben we Geertje in het zonnetje gezet, na een dienstverband van ruim vijf jaar. Met een petje-op-petje-af-quiz kon iedereen delen in de leuke momenten en bijzondere ervaringen die wij met Geertje hebben beleefd.

 Sfeerimpressie

2015 02 19 17.11.22015 02 19 17.11.47Borrel Geertje2Borrel kabouters2

< terug naar het overzicht