Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

11-11-2015Deel jouw expertise!

Ga aan de slag als expert voor MATS in en zet jouw passie, kennis en ervaring in om een ander verder te helpen én jezelf verder te ontwikkelen. Meedoen is leuk én ontzettend nuttig!

Win-win situatie

Onze trajecten zijn bijzonder doordat er altijd sprake is van een win-win situatie. De trainee wordt enorm geholpen en als vrijwilliger bieden wij jou ook een traject waarbinnen jij je verder ontwikkelt. Je verbreed je perspectief en maakt kennis met mensen waarmee je anders misschien nooit in contact was gekomen. Daarnaast krijg je meer feeling met actuele maatschappelijke vraagstukken als laaggeletterdheid, taalachterstanden, jeugdwerkloosheid en schuldenproblematiek.

Waarom?

Door je kennis te delen vergroot je de carrièrekansen van een jonge professional. Ondertussen help je de organisatie bij het realiseren van hun maatschappelijke doelstellingen. Door samen met de trainee te praten over jouw aanpak heb je de mogelijkheid om met afstand naar je eigen werk te kijken en daarop te reflecteren. 

Wat houdt het in? 

Als expert begeleid je gedurende 6 maanden een trainee tijdens een opdracht bij een maatschappelijke organisatie. Door je kennis te delen vergroot je de carrièrekansen van een jonge professional. Ondertussen help je de organisatie bij het realiseren van hun maatschappelijke doelstellingen. 

Meer weten? 

Kies MATS om jouw expertise in te zetten voor maatschappelijk resultaat en ga snel naar www.kiesmats.nl

 

< terug naar het overzicht