Nieuws

Nieuwsgierig? Lees hieronder het laatste nieuws van SodaProducties. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen op Twitter en Facebook.

10-02-2020 Jaarverslag 2019

jaarverslag2019

Benieuwd naar maatschappelijke mijlpalen en reflectie op 2019, de continuïteit-strijd van sociale initiatieven en de ongewisse toekomst van SodaProducties. 

 

Lees meer >

04-11-2019 Wat bracht de ImpactAcademie?

Vanaf september 2018 zijn 11 sociale initiatieven intensief begeleid in het eerste traject van de ImpactAcademie. Over hun deelname beschrijft directeur Lineke van Taal Doet Meer de ImpactAcademie als "ondersteuningsstraject om gericht na te denken over de zakelijke kant van je sociale onderneming: organisatie en financiën". Het traject leidt deelnemers op tot impactvisionair en zoomt in (en uit) op aspecten rondom samenwerken, verankeren en vergroten van maatschappelijke impact. Dat ze daarin stappen maakten is opgevallen: verschillende deelnemende initiatieven werden dit jaar bekroond met een prijs als erkenning voor hun werk. Zo won Taal Doet Meer een Appeltje van Oranje.

Lees meer >

04-11-2019 Strijd van sociale initiatieven

Wat zijn we trots op de waardering van deelnemers van de ImpactAcademie!  
Zij geven ons deskundigheidstraject een 8 en noemen het “leerzaam, verdiepend en onmisbaar voor sociaal ondernemers die verder willen en vooruitkijken.” De meerwaarde van de ImpactAcademie voor organisaties & de maatschappij is overtuigend. Hier gaan gaan we graag mee door.
Tegelijkertijd hebben we besloten dat SodaProducties geen stichting meer kan zijn: we krijgen een toekomstbestendige basis voor deze organisatievorm niet tijdig rond.

Lees meer >