Wiil jij

SodaProducties biedt mensen die zich willen ontwikkelen de kans om dat in de praktijk te brengen. 

Elkaar versterken 

SodaProducties gelooft in verbinding maken tussen mens, maatschappij en bedrijfsleven. Het beste in elkaar naar boven halen. Nieuwsgierig zijn. Inspelen op gezamenlijke drijfveren. Elkaars expertise gebruiken. Onze (professionele) achtergrond en ervaring kunnen verschillen, maar we delen een maatschappelijke missie: samen het verschil maken. 

Actuele vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar, maar je kunt ons altijd benaderen als een voorstel of idee hebt! 

SodaDNA

In alles wat SodaProducties doet komen dezelfde pijlers terug. Alle mensen die bij en met ons werken zijn nieuwsgierig, verbindend en ondernemend. Bij ons passen mensen die snel kunnen schakelen tussen theorie en praktijk, tussen ideeën en uitvoering. Nieuwsgierigheid, transparantie, openheid en flexibiliteit kenmerken ons. Tussentijds bijsturen door continue nieuwsgierigheid. 

Iets anders doen?

Wil je jouw kennis, ervaring en/of middelen op een andere manier inzetten dan de door ons genoemde manieren? Wij zijn altijd nieuwsgierig naar ideeën, voorstellen en drijfveren van anderen. Wat vind je belangrijk? Waarvoor wil je je inzetten? Wat heb je nodig? Wat kan je bieden? We horen graag van je! Het is handig om even te bellen voordat je een motivatie opstelt. Neem contact met ons op.

Aan de slag bij SodaProducties

Betrokkenen met verschillende drijfveren vinden bij SodaProducties een plek waar ze hun talenten, behoeften, ervaring en kennis kunnen inzetten voor een maatschappelijk doel. SodaProducties bestaat uit een team gedreven en kritische medewerkers, freelancers, partners, trainees, stagiaires en duizenden enthousiaste vrijwilligers. Door goede begeleiding, feedback en advies krijg je als medewerker de mogelijkheid om te leren en te groeien.

Arbeidsvoorwaarden en beloning

SodaProducties kan veel bereiken door te zorgen voor een samenwerking waar iedereen beter van wordt. Om dit alles mogelijk te maken, is een klein aantal mensen in dienst bij SodaProducties voor ondersteuning, coordinatie en directie. SodaProducties heeft een eigen bescheiden salarishuis met een maximale vergoeding tot  € 3500,- per maand bij 1 fte (o.b.v. een 40-urige werkweek). SodaProducties biedt een pensioenregeling en volgt eigen opgestelde secundaire arbeidsvoorwaarden. De Raad van Toezicht en Raad van Advies ontvangen geen vergoeding voor hun inzet.