Ook meedoen?

Wij staan altijd open voor nieuwe vormen van samenwerking, waarbij we elkaar en onze omgeving kunnen versterken en ondersteunen. Wij zijn nieuwsgierig naar de drijfveren van jou als persoon of die van je organisatie.

Jouw organisatie

We verbinden ons graag met organisaties die hun betrokkenheid willen inzetten, op wat voor manier dan ook. Elkaar versterken en de maatschappij in beweging zetten, daar geloven wij in. Benieuwd hoe je met jouw organisatie kunt investeren in de maatschappij en in je eigen team? We gaan hierover graag met je in gesprek. Samen kijken we naar een partnerschap waar we allemaal van profiteren. Bekijk voorbeelden van onze partnerschappen of neem direct contact op. 

Jij als persoon

Op het moment zijn er geen openstaande vacatures maar staan altijd open voor het uitbreiden van ons netwerk en benutten van jouw nieuwsgierigheid en achtergrond. We bieden verschillende mogelijkheden om jezelf op een andere manier te ontwikkelen en je in te zetten voor maatschappelijke innovatie. We kijken samen wat je wilt doen, wat je nodig hebt en wat je kan bieden. Mail of bel ons!