Meer weten over Marije

Marije Eleveld over haar rol in de Raad van Toezicht van SodaProductes: "Ik vind het leuk en belangrijk mijn bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie organisatie."

Initiatieven helpen om bestaansrecht te houden

Sinds begin 2019 ben ik lid van de Raad van Toezicht van SodaProducties. Ik vind het leuk en belangrijk mijn bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie organisatie. Ik ben wethouder geweest en heb daar gezien hoe groot de kracht is die in de samenleving zit. Er zijn zoveel mooie initiatieven en betrokken mensen die iets willen betekenen voor hun leefomgeving. Ik heb echter ook gezien hoe lastig het is om als vrijwilliger aan allerlei formaliteiten te voldoen, over voldoende middelen te beschikken en te zorgen dat je kan blijven bestaan. Ik heb daardoor hele mooie dingen weer zien sneuvelen. SodaProducties wil dat voorkomen en initiatieven helpen om bestaansrecht te houden. Ik word daar blij van!

En verder? 

In het dagelijks leven ben ik directeur van Bo-Ex, een woningcorporatie in Utrecht en zie ook hier hoe belangrijk het is dat mensen zich inzetten voor hun wijk of buurt. Verder ben ik actief in de raad van toezicht van de Dierenbescherming. Ik woon samen met Joery in Utrecht en hou van de natuur, fietsen, hardlopen en reizen.