Meer over Janneke

Janneke Mobron vertelt meer over zichzelf en haar rol in de Raad van Toezicht van SodaProducties. "Vanuit mijn ervaring als advocaat kan ik binnen SodaProducties pro-actief en op strategisch niveau meedenken. Daar word ik blij van!" 

Sinds april 2019 ben ik lid van de Raad van Toezicht van SodaProducties. Al langere tijd had ik de wens om vanuit mijn eigen kennis en kunde een toegevoegde waarde te leveren aan een organisatie die zich belangeloos inzet voor een ander en die bovendien verbindt. Het verbinden van mensen en stakeholders is in mijn ogen namelijk noodzakelijk om gestelde doelen te bereiken. Samen sta je sterk! Bij SodaProducties draait het om verbinden en anderen helpen. Daarbij zijn de mensen bij SodaProducties continue bezig met het verbeteren van hun hulp en het innoveren van hun diensten. Het is heel inspirerend om onderdeel uit te mogen maken van deze organisatie en op die manier een kleine bijdrage aan dit geheel te leveren.
 
Mijn bijdrage lever ik onder meer vanuit het juridische vlak. Ik heb rechten gestudeerd in Utrecht. Na mijn studie ben ik als advocaat gaan werken. Dat vind ik zo leuk dat ik het nog steeds doe. Ik help ondernemingen bij verschillende (juridische) uitdagingen waar ze tegenaan lopen. Ik ben daarbij gedreven en doelgericht. Natuurlijk stel ik daarbij de belangen van mijn klanten voorop maar ik richt me niet alleen op de juridische regels. De juridische regels zijn (meestal) slechts een onderdeel van een groter plaatje waarbinnen veel meer zaken spelen. Vanuit mijn ervaring als advocaat kan ik binnen SodaProducties pro-actief en op strategisch niveau meedenken. Daar word ik blij van!