Meer weten over Johan

Johan Hidding vertelt meer over zichzelf en zijn nieuwsgierigheid. Over zijn functie in de Raad van Toezicht van SodaProducties: "Deze rol vervul ik door nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid en gezond financieel beleid te combineren." 

Drent in het Gooi

Ik ben een 39 jarige Drent die in het Gooi woont. Na de HAVO kreeg ik het inspirerende advies dat als je het echt niet weet, je altijd Bedrijfseconomie kon studeren. Daar heb je namelijk altijd wat aan. ( en dat is gebleken). Omdat het toch niet helemaal paste bij mij als persoon, besloot ik daarna Sociologie te gaan studeren in Groningen. In die tijd leerde ik ook mijn (Belgische) vrouw Ellen kennen die destijds in Gent woonde.16 jaar later hebben we een dochter Anne-Lou die alweer 4 is, Eddie de hond en Lola de kat in ons gezin en wonen we in Hilversum.

Open en nieuwsgierig

Ondanks het feit dat ik niet zo van heldenverering ben, kan ik in volle overtuiging zeggen dat Anne-Lou mijn held is. Zo mooi om te zien hoe open en nieuwsgierig zij in het leven staat. Ik hoop dan ook dat onze opvoeding ervoor zorgt dat zoveel mogelijk hiervan behouden blijft. In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten, doe ik aan basketbal en reis ik graag. De mooiste reizen tot op heden zijn Mongolië en Iran. De komende jaren zal het waarschijnlijk minder avontuur en meer zwembad zijn.

Sinds 2 jaar werk ik bij de Levenseindekliniek als manager Financiën en doe mijn best om de financiën daar in goede banen te leiden. Vanaf april 2018 ben ik lid van de Raad van Toezicht bij SodaProducties. Hier heb ik de rol de organisatie te controleren en advies te geven aan Marieke. Deze rol vervul ik door nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid en gezond financieel beleid te combineren.