Meer weten over Alan

Alan Grommers over zijn rol als voorzitter van de Raad van Toezicht: "Wat mij aanspreekt in Soda Producties is het ondernemende karakter en de drive om te innoveren in het sociale domein."

Initiatieven verbinden

Als fondsmanager heb ik de dagelijkse leiding over de activiteiten van stichting Ondernemersfonds Utrecht, met jaarlijks ongeveer 6 miljoen euro met afstand het grootste ondernemersfonds in Nederland. Ons kantoor begeleidt aanvragen uit de 71 deelgebieden of 'trekkingsgebieden' waar de stad in is verdeeld. Als fondsmanager adviseer en ondersteun ik ons bestuur, onze Raad van Advies en de ruim 70 ondernemende collectieven in de stad. Ik verbind initiatieven aan elkaar en versnel of schaal op waar mogelijk. Daarnaast geef ik leiding aan ons team van drie medewerkers. 

Ondernemend karakter

Wat mij aanspreekt in SodaProducties is het ondernemende karakter en de drive om te innoveren in het sociale domein. Als voorzitter van de RvT mag ik kritisch en nieuwsgierig zijn en tegelijkertijd werken aan het groepsproces. Dat sluit dan weer aan bij SodaProducties en bij mijn werk voor het Ondernemersfonds.