Beeld & Verhaal

Afgelopen jaren hebben we veel van onze ervaringen, inzichten, mijlpalen en initiatieven gedeeld via eigen
kanalen en media-uitingen. ‘Beeld en verhaal’ geeft een beeld van de ontwikkeling van Soda-Projecten. Het geeft een inzicht in de groei, uitdagingen en professionalisering van de organisatie.

Media

SodaProducties heeft veel media-aandacht gehad voor projecten als MATS, AdministratieExpress, VoorleesExpress, De Boer op! en Schipper,mag ik Overvaren. Hier zie je (naast eigen producties) een kleine selectie van interviews en media-uitingen in lokale pers en landelijke uitingen als Trouw, Algemeen Dagblad, Marieclaire, Libelle, RTL4 in het land, Man Bijt Hond en Club van 100.

Lezen en Schrijven

Lezen en schrijven biedt plezier en ontwikkeling, maar ook een manier om te reflecteren en duiding te geven aan wat we doen. Zo maakten we jaarlijks een toegankelijk jaarverslag met tekst en beeld. Deze zijn hier te bekijken, net als een greep uit de presentaties en publicaties die SodaProducties maakte ter promotie, of om stil te staan bij een mijlpaal. 

Neem contact met ons op

Wil je gebruik maken van de kennis en projecten die SodaProducties in 15 jaar heeft opgebouwd? Neem dan contact met ons op!