Trainingen

SodaProducties biedt waardevolle trainingen en workshops aan die jullie MVO-beleid en de inbedding daarvan een enorme boost kan geven. Ontdek de mogelijkheden.

Community Building

Voor een sterk MVO-beleid heb je een groep betrokken en gedreven mensen nodig die samen met stakeholders impact kunnen maken op de manier die bij jullie past. Tijdens deze workshop introduceren we het uiterst waardevolle Community Canvas, een uitstekende methode om slim en gestructureerd een betrokken community te bouwen. Wij trainen jullie in het vormen van een groep betrokken en gedreven mensen die samen met stakeholders maatschappelijke impact kunnen maken op de manier die bij jullie past. Ideaal om intern en/of extern een community van MVO-ambassadeurs mee te trainen en betrekken. 

We gaan aan de slag met vragen als: Wat is de identiteit van jullie community? Welke business goals heeft het en hoe meet je die? Hoe richt je het in zodat er een duurzaam model ontstaat waarin werknemers groeien, zich gedreven inzetten én jullie organisatie ontwikkelen? Na de workshop heb je de handvatten en strategie om jouw MVO-beleid slim en op een goede manier te nestelen in de organisatie en de omgeving van jullie bedrijf. 

MVO Bootcamp 

MVO wordt het nieuwe normaal. Maar wat betekent een goed geïntegreerd MVO-beleid, hoe zorg je voor een sterke inbedding en welke waarde heeft dat voor jouw bedrijf én de maatschappij? Tijdens een leuke en op maat gemaakte Bootcamp brengt SodaProducties je snel op de hoogte van alle ins en outs en krijg je de tools, kennis en handvaten om een sterke start of versnelling te maken met toekomstbestendig MVO-beleid. Zo brengen we jullie team snel op een gelijk kennisniveau, waarbij alle deelnemers de enorme potentie van MVO voor het bedrijf, de maatschappij én zichzelf begrijpen. We laten iedereen geïnspireerd achter!

We bieden deze bootcamp aan voor bedrijven die zich in verschillende fases begeven. Zo sluit het aan bij de situatie van iedere organisatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer trainingen

SodaProducties ontwikkelde een groot portfolio aan trainingen. Met ons werk je ook aan communicatiestijlen, nieuwsgierigheid, cocreatie en maatschappelijke betrokkenheid. Meer weten over de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 030-2615992 of te mailen naar contact@sodaproducties.nl.