QuickScan bedrijven

Niet ieder bedrijf haalt het maximale uit de kansen rondom MVO. Kwaliteit, impact en efficiëntie vergt maatwerk. Daarom bieden wij de QuickScan aan.

Maatwerk

SodaProducties komt vaak bedrijven tegen die worstelen met een goede invulling van hun MVO-beleid. Het vergt inzicht, kennis en ervaring om op een slimme, efficiënte én leuke manier met MVO aan de slag te gaan. Met de QuickScan schetsen wij een beeld van jullie specifieke situatie en mogelijkheden om maatschappelijke impact te maken. Samen met jullie bestuur en medewerkers brengen we in kaart welke interne uitdagingen er zijn, wat de motivatie is om meer maatschappelijk betrokken te zijn en welke kansen en knelpunten er zijn.

Concreet en toepasbaar

Dit doen we binnen en samen met alle lagen en afdelingen van het bedrijf. Welke waarden heeft jullie bedrijf? Wat zijn de wensen van jullie medewerkers op verschillende lagen? Welke strategie levert jullie medewerkers en marketing de meeste waarde? En wat zijn de eerste stappen? We leveren een mooi vormgegeven, concreet en leesbaar rapport op met de kansen en uitdagingen die van waarde zijn voor jouw bedrijf. Hiermee kunnen jullie gelijk aan de slag.