InitiatievenPortfolio

Voor een goed MVO-beleid heb je een goede samenwerking met de juiste sociale initiatieven nodig. Geef je wensen aan voor structurele samenwerking en wij zorgen voor een selectie van initiatieven die aansluiten bij jullie bedrijfsprofiel en mogelijkheden.  

Landelijk netwerk

Een goede match is essentieel voor betekenisvolle en fijne samenwerkingen met het maatschappelijke veld. Sinds 2005 heeft SodaProducties een landelijk netwerk opgebouwd waarin we contact hebben met honderden sociale initiatieven. Dat waardevolle netwerk groeit nog steeds elke dag.  

Menukaart

Samen kijken we naar jullie bedrijfsprofiel en voorkeuren voor thema’s, waarna we een mooie selectie maken van maatschappelijke initiatieven die behoeften en aanknooppunten hebben voor een betekenisvolle samenwerking. Je krijgt een mooi vormgegeven menukaart die in een oogopslag helderheid geeft over potentiële matches. 

Meer weten over de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 030-2615992 of te mailen naar contact@sodaproducties.nl.