ImpactInvestment

Makkelijk en snel invulling aan je MVO-beleid door onze expertise in te zetten voor sociale initiatieven. Kies een thema dat past bij jullie profiel en investeer in onze praktijkgerichte oplossingen voor maatschappelijke organisaties met een vraag. 

Investeren in maatschappelijke doelen

Investeer en maak zo mogelijk dat sociale initiatieven mee kunnen aan onze op maat gemaakte ImpactSessies. Samen bepalen we  welke maatschappelijke thema's of doelgroepen passen bij jullie bedrijfsprofiel. Wij gaan als experts voor je aan de slag!

Wij doen het werk voor je

Er zijn altijd veel sociale initiatieven die op zoek zijn naar de juiste weg om hun maatschappelijke doelen te halen. Wij doen het werk voor je en delen onze expertise, maken een praktisch stappenplan en treden op als business coach voor die maatschappelijke organisaties die het nodig hebben. In onze ImpactSessies helpen we zo het initiatief naar meer maatschappelijke impact, bereik of toekomstbestendigheid. Kies met ons voor een op maat gemaakt pakket aan sessies die SodaProducties kan inzetten. Wij vertalen het proces en de resultaten naar een helder rapport en en mooie communicatiemiddelen die jullie kunnen gebruiken in de marketing.

Meer weten over de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 030-2615992 of te mailen naar contact@sodaproducties.nl.