Versterk je initiatief met SodaProducties

Wij leven in een land waarin sociale initiatieven van onschatbare waarde zijn voor onze samenleving. En we geloven dat zij alle kennis, middelen en netwerken verdienen waarmee zij impact kunnen blijven maken. SodaProducties ontwikkelt materialen die jouw organisatie verder helpen en de toekomstbestendigheid vergroten. 

Maatschappelijke transitie

Op dit moment veranderen de rollen van bedrijven, de overheid, fondsen en maatschappelijke sociale organisatis in Nederland. We gaan toe naar een samenleving waarin we steeds meer samen verantwoordelijkheid nemen voor onze omgeving. Sociale initiatieven nemen hierin de voortrekkersrol.  Ze spelen in op een urgente maatschappelijke vraag en bieden een succesvol aanbod voor hun doelgroep. Maar een structureel verdienmodel en een sterk netwerk van partijen die zich met hen committeren aan de missie ontbreekt vaak. Dat maakt hun continuïteit onzeker. De rekening is voor de hele maatschappij als ze moeten stoppen.

De uitdaging

Een aanpak van verschillende kanten is nodig. De rol van fondsen, overheden en bedrijven is hierin cruciaal. Ook zij zoeken naar een manier om hun maatschappelijke missie in te vullen. Van elke partij vereist dit flexibel samenwerken met andere belanghebbenden, focus op het lange termijn- doel en de capaciteit om hun eigen organisatie hierop in te richten. 

Maatschappelijke impact verankeren

SodaProducties maakt deze transitie zo winstgevend mogelijk voor alle partijen, met maximale effecten voor de samenleving. We adviseren, faciliteren en ondersteunen de vertaalslag tussen deze zo verschillende belanghebbenden. Zo bouwen we samen aan structurele samenwerkingen en verankeren we maatschappelijke impact. 

Ga ook voor maximale winst

Met onze goudmijn aan kennis, ervaring en een landelijk netwerk hebben we alles in huis om jouw sociale organisatie vooruit te helpen. Hoe ziet dat er in de praktijk uit? Met deze diensten kan jouw sociale initiatief direct aan de slag.

Meer weten over de mogelijkheden en kansen voor jouw sociale initiatief? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 030-2615992 of te mailen naar contact@sodaproducties.nl.