OrganisatieScan

Kwaliteit, impact en efficiëntie vergt maatwerk. Met onze OrganisatieScan schetsen we een beeld van jullie specifieke situatie en mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven en andere partners.

Maatwerk

SodaProducties komt vaak organisaties tegen die worstelen met uitdagingen rondom toekomstbestendigheid, het betrekken van mensen of en samenwerken met (financiële) partners. Voor de beste kwaliteit, impact en efficiëntie is maatwerk nodig. Daarom brengt SodaProducties samen met jullie bestuur en medewerkers brengen in kaart welke interne uitdagingen er zijn, wat jullie doelen/vraagstukken er zijn en welke kansen er zijn. 

Actie!

Dit doen we binnen en samen met alle lagen en afdelingen van de organisatie. Welke visie en kernwaarden heeft jullie initiatief? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen op verschillende lagen? Wat is er al en wat mist er nog om deze goed aan te gaan? Welke strategie werkt het beste voor jullie doelen? En wat zijn de eerste stappen? We leveren een mooi vormgegeven, concreet en leesbaar rapport op met de kansen en uitdagingen die van waarde zijn voor jullie. Hiermee kunnen jullie gelijk aan de slag met het versterken van jullie organisatie en het bouwen van bruggen naar nieuwe partners, vrijwilligers en financiers.

Meer weten over de mogelijkheden en kansen voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 030-2615992 of te mailen naar contact@sodaproducties.nl.